Welcome!

Welcome to our community forums, full of great people, ideas and excitement. Please register if you would like to take part.

This is extra text with a test link..

Register Now

Announcement

Collapse

! - Read before posting - !

The Technical Issues section stands for actual >TECHNICAL< problems and not bug reports, keep that in mind before making a new thread.
In case you want to report bugs, please do it in the correct section which is Bugs Report.

Sample of Technical problems:
Launcher related problems:
-Launcher crashes
-Error/Bug report window
-etc...
Client related problems:
-Missing textures
-Client crashes
-Disconnects
-etc...

Sample of bugs:
*Can't accept quests
*Can't use item
*Items not translated
*etc...

Thanks for your cooperation.
Ayasel/Staff
See more
See less

Crazy Delay (SERVER LAG?)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Crazy Delay (SERVER LAG?)

    So I just started playing again and everything runs smooth, really happy to be back in the game, but then when I join parties there's this crazy delay. Not just a few seconds, several MINUTES. Like whenever I enter a party and try to go dungeons I walk to portal, nothing happens, can't use abilities, my eidolon sits there 2km away but I can still run etc...
    If I'm by myself, going to Navea, doing quests etc, all is good so it's really weird. I'd like to climb but it will be impossible to by myself
    I know this is server lag but I have no clue it appears that no one else is having it? (I tried to look for similar issues/ask around if it's a known issue)

    Is there anyone who knows if there's any server issues that could be happening? I'm playing from Portugal. My internet is fine, my spcs are beyond recommended but I'll still copy them here.

    Processador: Intel® Core™ i7-9750H (frequência base de 2,6 GHz, 4,5 GHz com até a Tecnologia Intel® Turbo Boost, 12 MB cache, 6 cores)
    RAM: SDRAM de 16 GB (2 x 8 GB)
    Disco rígido: SSD PCIe® NVMe™ M.2 de 1 TB
    Controlador gráfico: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti (6 GB GDDR6)



  • #2
    Nothing much you can do about that other than getting a decent VPN that works for you. :/ I used to have the same problem frequently and using a VPN helps. It really is just your connection to the server. The server host is located in France.


    AURA KINGDOM.TO
    Jewel Rozelle
    [AK.to Compiled References] || [AK.to Client Download] || [Community Discord]


    TWIN SAGA.TO
    Jewel Sapphire
    [TS.to Tips & Tricks] || [TS.to Client Download] || [Community Discord]

    Comment


    • #3
      Thank you Jewel!


      Comment

      Working...
      X