PDA

View Full Version : AK wont open anymore



Pump
01-16-2015, 02:25 AM
So, I bought a new pc and installed aeria's ak version on it. updated everything, even logged in there. I downloaded the client converter, did everything step by step, converted the game, but when I push "start game" it just wont open. actually, it closes itself. what should I do? I already reinstalled everything twice D:

Dawn1123
01-16-2015, 03:10 AM
Well for starters, you should post this in the right section (the techincal issues sub-forum), and while you're there you'll notice this thread http://forum.aurakingdom.to/showthread.php?1240-Full-Client-(18th-of-December) download the client from that. When it's finished downloading extract the files and run "Launcher.exe" as admin let it patch and you should be good to go.

yjuly95
01-16-2015, 04:50 AM
you should download and install the full client instead of using the converter

Pump
01-16-2015, 05:03 AM
you should download and install the full client instead of using the converter

I'm going to try downloading it using the link dawn gave to me. last time I tried the full client, the launcher wouldnt open

Dawn1123
01-16-2015, 06:56 AM
If that occurs restart your computer, add the installation folder to your antivirus exceptions list and run it as admin. If it doesn't open still just keep trying.

Pump
01-16-2015, 07:14 AM
okay, t worked, but the screen size is messed up and I cant enter the game to change it (pc screen size is bigger and ak's screensize is wayyyyy smaller than it should)

Dawn1123
01-16-2015, 07:59 AM
you can edit the settings by clicking options when you open the launcher