PDA

View Full Version : Decompression error



lau9
08-12-2016, 03:37 PM
7494

Should I redownload it?:confused:

Aura
08-12-2016, 04:04 PM
It may be your antivirus blocking it.

lau9
08-12-2016, 04:44 PM
Nop, my antivirus and firewall are disable. I'll try redowloading all and starting the installation again.

Aura
08-13-2016, 03:51 PM
Let me know if it worked.